Last news in Fakti

4 Март, 2020 11:25 995 1

Атлетико Мадрид искат халф на Барселона

  • ракитич-
  • барселона-
  • трансфер-
  • атлетико мадрид-
  • имот-
  • дом

Иван Ракитич дори вече разглежда имоти в Мадрид

Атлетико Мадрид искат халф на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид ще опита да привлече Иван Ракитич от Барселона. Това обявиха медиите в Испания. Трансферът трябва да стане през лятото.

Според информациите представители на "дюшекчиите" са се срещнали с 31-годишния хърватин в края на февруари след победата на Атлетико над Ливърпул в Шампионска лига с 1:0. Двете страни са обсъдили личните условия на футболиста и той се е съгласил да облече екипа на мадридчани. Вестник "Marca" дори обяви, че Ракитич и семейството му вече са били в столицата, за да разгледат пазара на имоти.

Сега остава единствено ръководствата на Барселона и Атлетико да се споразумеят за трансферната сума. Очаква се тя да не бъде много висока, тъй като халфът има още само година от договора си с каталунците и може да напусне като свободен агент през лятото на 2021-ва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    2 0 Отговор
    Подарък им го даваме, само и само да го вземат. Нищо лично, ама станахме пенсионерски клуб. Взимат завишени заплати и не искат да си тръгват. Ако вземат и бартомеу с него, ние трябва да им дадем пари.