Last news in Fakti

12 Март, 2020 20:32 4 275 1

Ерлинг Холанд проговори след отпадането от ПСЖ

  • ерлинг холанд-
  • шампионска лига-
  • борусия дортмунд-
  • псж-
  • пари сен жермен

Липсваха ми феновете, откровено казано

Ерлинг Холанд проговори след отпадането от ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд сподели, че му е било странно да играе на празен стадион по време на снощната среща между ПСЖ и Борусия Дортмунд, където германците загубиха с 0:2 и отпаднаха от Шампионската лига. Срещата се игра при затворени врати поради опасенията относно коронавирусната епидемия, която създаде сюрреалистична атмосфера в сряда вечер.

Най-интересното в срещата със сигурност беше начинът, по който играчите на ПСЖ се израдваха след края на срещата. Те го направиха по начина, който именно Холанд отпразнува попаденията си и много хора заключиха, че по този начин те се подиграват на нападателя на Дортмунд, който им причини много проблеми в първия мач. Неймар пък качи снимка, на която пишеше: „Париж е моят град, не твой“.

„Липсваха ми феновете, откровено казано. Беше странно да се играе“.

При вероятността дербито на Дортмунд със Шалке да се играе отново пред празни трибуни, норвежецът избухна:

„Това е пълна глупост несъмнено. Имаме нужда от тях“, отговори Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    8 0 Отговор
    Да ги види как се чувстват нашите професионалисти на празните ни стадиони. За БГ футбола това е ежеседмично...