Last news in Fakti

14 Август, 2012 10:18 772 1

Пенев: Искам победа във всеки мач

  • пенев-
  • национален отбор-
  • кипър-
  • контрола-
  • пресконференция-
  • европейски клубни турнири-
  • победа
Пенев: Искам победа във всеки мач - 1
Снимка: БГНЕС

"Аз съм роден победител и няма как да не искам от футболистите победа във всеки мач", каза селекционерът на България Любослав Пенев, предаде БГНЕС.

"Аз съм максималист и винаги ще поставям високи цели. Това е моята философия. Няма как да тренирам играчите и да не им поставям. Аз съм роден победител и няма как да не искам от футболистите победа във всеки мач", каза Пенев на пресконференция преди контролата между България и Кипър.

"В пълен състав сме и отборът е здрав. Очакваме срещата с голямо желание. Тази е контрола е една генерална репетиция преди първия ни сериозен мач. Искаме да извлечем максимална полза от мачовете ни. Разчитаме на публиката ни, най-вече за официалните мачове. Тренираме само за мача с Кипър, вкарваме и елементи, които ще са ни полезни за официалните срещи през септември. Искам моите момчета да си избият от главата, че ще играем със слаб съперник. Ние в никакъв случай не трябва да подценяваме, който и да било отбор. Нека нас ни подценяват. На Кипър специално имаме да им връщаме. Имаме 2-3 дена да подготвим отбора и се надавам това време да е достатъчно. Момчетата са сериозни, концентрирани и изпълнителни. Доволен съм от това, което виждам на тренировките", каза още Пенев.

"По повод отпадането на клубните отбори от европейските турнири, мисля, че всяко зло е за добро. Не е хубаво, че отпаднаха всички отбори, но от друга страна ще е добре за националните футболисти, че няма да играят толкова мачове. Освен това, националният отбор е единственият шанс на играчите от тези клубове да се покажат в Европа". По повод Димитър Бербатов, Пенев разкри, че ситуацията за момента остава непроменена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 520 zender

    0 0 Отговор
    Какво ще ги тренираш бе г-н Пенев.Ти нали си селекционер.Треньор е нещо различно.Тия дето си ги избрал би трябвало вече да са се научили какво да правят-ти правиш селекция.Това е.Е нищо не те бърка да кажеш че играеш за победа.Ние знаем обаче какво ще излезе накрая.Имам предвид в квалификациите.Мача с Кипър може и да го вземеш,в което не съм сигурен,но нищо хубаво не те чака за световните квалификации с такива льохмани интересуващи се само от чалга алкохол и евтини леки жени но не и от футбол.Пък аз чакам квалификациите-ще направя добри пари от националния отбор.А формулата е проста-който ни хване той ни бие.Все пак ти желая успех г-н Пенев......