16 Август, 2012 13:12 825 1

Ремонтът на ''Армията'' върви бавно и тромаво

  • "армията"-
  • "българска армия"-
  • цска-
  • ботев враца-
  • сектор
Ремонтът на ''Армията'' върви бавно и тромаво - 1
Снимка: cska.freebg.eu

Проверка на стадиона на ЦСКА  "Българска армия" установи, че ремонтът на старото съоръжение продължава със същото мудно темпо.

Единствените дейности, които се извършват в момента, се състоят в подменянето на седалките в сектор А (б.а. - само тези, които са под козирката).

Няма и информация кога ще започне монтирането на седящите места в сектор Г, а работниците също са в пълно неведение, пише "Тема спорт".

Единствената промяна в сектор В пък е боядисването на решетките пред входа. Следващият домакински мач на "червените на "Армията" ще бъде срещу Ботев Враца в средата на септември.

Така "червените" разполагат с около месец, за да направят всичко необходимо в опит да уредят лиценз за стадиона си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йиешик

    1 0 Отговор
    сривай.