Last news in Fakti

7 Април, 2020 14:13 1 397 1

Звезда на Тотнъм се спаси от военна служба

  • сон-
  • тотнъм-
  • военна служба-
  • отбиване

Новината бе потвърдена от "шпорите"

Звезда на Тотнъм се спаси от военна служба - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм потвърди новината, че една от звездите на отбора - Хюн-Мин Сон, ще отбие задължителната си военна служба в Южна Корея. По принцип всеки мъж в страната е задължен да премине 21-месечна военна служба, което трябва да се случи до навършването на 28 години. Сон обаче успя да се освободи от тази обязаност, след като през 2018 година помогна на Южна Корея да спечели Азиатските игри.

Въпреки това той трябва да изкара 4-седмичен военен лагер. Нападателят, който навършва 28 години през юли, получи разрешение да се прибере в родината си през миналия месец. Той ще използва факта, че е в Южна Корея, за да изпълни това свое задължение, след което ще се прибере през май обратно в Лондон.

В момента Сон е все още под карантина в родината си, но след като тя изтече, той ще се яви за споменатия лагер.

Крилото все още се възстановява, след като през февруари счупи ръката си по време на двубоя с Астън Вила. Кореецът претърпя операция, а тогава мениджърът на отбора Жозе Моуриньо заяви, че не очаква играчът да се завърне до края на сезона. Прекъсването на първенството обаче дава шанс на Сон да се възстанови и да вземе участие в последните мачове на Тотнъм, когато кампанията бъде подновена.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Статист.

    6 3 Отговор
    Тоя се отърва избяга на другият бряг пиши го джейндър и много поздрави на Борис Джонсън.