Last news in Fakti

11 Април, 2020 11:56 1 940 3

Григор Димитров отново попадна в интересна класация (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • класация

Този път става дума за късметлийски удар

Григор Димитров отново попадна в интересна класация (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отново попадна в интересна класация. Този път обаче тя не е за някой феноменален удар, а за така да се каже, късметлийски удар.

Гришо заема 4-а позиция в класирането на Tennis TV, като въпросният му късметлийски удар в е мач срещу испанеца Давид Ферер.

Ударът на Димитров е в първия му двубой срещу испанеца, състоял се през далечната вече 2011 г. на Мастърс турнира в Синсинати. За протокола, въпросната среща завърши с победа за Ферер - 6:4, 1:6, 5:7 в отделните сетове.

Припомняме, че Давид Ферер прекрати състезателната си кариера в тениса.

Първи в класацията за най-щастливите отигравания е чилиецът Кристиан Гарин, а топ 3 се допълва от Ренцо Оливо и легендата Роджър Федерер.

Щастливото отиграване на българина може да видите на 2:53 минута във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 4 Отговор
    :)))))))))Айде пак за то каун. Толкова не сте писали за него като “играеше”
  • 2 хаберих

    1 2 Отговор
    Гришкопишко беше......Айде,чао! Нали ще е студент?
  • 3 карамфила

    1 3 Отговор
    На кой му пука за григор пенсията,да отива в монте карлото за компаньон на бабите,въздух под налягане.Когато го хване короната за гушата и си замине няма да ми липсва.