Last news in Fakti

11 Април, 2020 19:07 1 399 1

Ето при какви обстоятелства сезонът в MotoGP може да бъде анулиран

  • motogp-
  • сезон-
  • дорна спорт

Информацията идва от говорител на промоутъра Дорна Спорт.

Ето при какви обстоятелства сезонът в MotoGP може да бъде анулиран - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Световният шампионат по мотоциклетизъм на писта ще бъде прекратен само при допълнителни извънредни мерки. Информацията бе изнесена от говорител на проумоутъра Дорна Спорт.

Това означава, че сезонът в MotoGP може да бъде анулиран, ако глобалната пандемия продължи и през есента.

"Все още се надяваме да имаме възможно най-много състезания още през тази година. Няма как обаче да не се съобразяваме с инструкциите на властите и здравните организации в отделните държави, които са домакини на състезания. Ако тази ситуация с пандемията от коронавирус продължи повече от очакваното и бъдат наложени допълнителни ограничения в пътуванията, ние можем да бъдем принудени да прекратим сезона", съобщават от Дорна Спорт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Zx6r

    2 1 Отговор
    А аз мислех този сезон да накажа Маркез.Размина му се.