Last news in Fakti

14 Април, 2020 01:00 1 070 0

Манчестър Юнайтед и Тотнъм влизат в битка за защитник на Интер

  • годин-
  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед-
  • битка-
  • трансфер-
  • интер-
  • моуриньо

Моуриньо ще се опита да надцака бившия си клуб за Диего Годин

Манчестър Юнайтед и Тотнъм влизат в битка за защитник на Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед иска да привлече защитника на Интер Диего Годин. Това съобщиха медиите в Италия. Според информациите "червените дяволи" следят отблизо ситуацията с 34-годишния ветеран, като се надяват, че ще успеят да го привлекат, когато трансферният прозорец отвори.

Интересното е, че сериозен интерес към Годин има и от страна на друг английски тим - Тотнъм, където мениджър е бившият треньор на Юнайтед Жозе Моуриньо. Португалецът е голям фен на централния защитник и вижда в него човек, който да повиши конкуренцията в отбрана в неговия тим.

Годин пристигна в Интер през лятото, след като договорът му с Атлетико Мадрид приключи. Той изигра 25 мача във всички турнири, но така и не успява да впечатли с представянето си. Шефовете на "нерадзурите" пък искат да го разкарат, тъй като уругваецът получава по 5 милиона евро на сезон, а договорът му е до лятото на 2022-ра.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА