Last news in Fakti

19 Април, 2020 13:26 1 561 2

Хари Кейн предпочита Манчестър Юнайтед пред Реал Мадрид

  • кейн-
  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед-
  • избор-
  • трансфер-
  • реал мадрид

Нападателят на Тотнъм е направил своя избор

Хари Кейн предпочита Манчестър Юнайтед пред Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн изглежда вече е направил избор къде да продължи кариерата си. Поне това твърди "Bleacher Report". Според изданието, англичанинът иска да премине в състава на Манчестър Юнайтед. Към него сериозен интерес има и от Реал Мадрид, но футболистът предпочита да отиде на "Олд Трафорд".

Кейн вече даде знак, че няма да остане в Тотнъм. Нападателят е наясно, че там трудно ще спечели големи трофеи и е решен да смени обстановката. Първи на опашката за подписа се наредиха "Червените дяволи", но футболистът е желан и от Реал Мадрид, Манчестър Сити и Ювентус. От тези клубове в момента Юнайтед изглежда най-далеч от трофеите, но на "Олд Трафорд" планират сериозни промени и изграждане на боеспособен отбор за следващата кампания в Премиър лийг, а привличането на Кейн би било огромна стъпка в тази посока.

Реал Мадрид пък от доста време търси класен нападател и Кейн бе един от играчите, които попадаха в списъка за селекция за лятото. По всичко личи обаче, че самият футболист ще отхвърли тяхното предложение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капело

    5 2 Отговор
    Бухахахаха -тоя дървар кой ще го вземе в Мадрид бре,че той само може да лъска обувките на Бензема и компания.
  • 2 0808

    2 1 Отговор
    .. отвратителен тип, в София той бе първа цигулка в режисирания протест.. лицемер като повечето англо-сакси.. Get out !