19 Април, 2020 18:31 1 107 0

Малък фен на Лийдс предложи джобните си за трансфер

  • лийдс-
  • фен-
  • дете-
  • спестявания-
  • джобни-
  • брайтън-
  • уайт-
  • трансфер-
  • предложение-
  • писмо

Петгодишният запалянко иска да помогне на своя тим да осигури трансфера на защитника Бен Уайт

Малък фен на Лийдс предложи джобните си за трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Петгодишен фен на английския отбор Лийдс Юнайтед влезе в новините на Острова, след като изпрати писмо до ръководството на Брайтън енд Хоув Албиън, в което предлага джобните си пари, за да осигури трансфера на защитника Бен Уайт.

22-годишният Уайт играе под наем на “Еланд Роуд” от Брайтън през този сезон и впечатли с изявите си, като междувременно се е превърнал в любимец на малкия Даниъл Отън. Петгодишното момче се надява трансферът на бранителя да стане постоянен, като за целта е предложил на изпълнителния директор на “чайките” Пол Барбър спестяванията си в размер на 15 паунда и 7 пенса.

“Скъпи Пол, аз съм на пет години и съм фен на Лийдс. Пиша ти това писмо във връзка с ваш играч, който в момента е под наем при нас. Става въпрос за моя любим футболист Бен Уайт. Ако е възможно, може ли моля, моля, моля да купим Бен след края на сезона. Преброих всичките спестявания в касичката си и имам 15 паунда и седем пенса, ако това помага”, се казва в писмото на Даниъл.

Барбър бил трогнат от думите на Даниъл и на свой ред му пратил писмо, в което обаче тактично му отказал. “Благодаря ти за писмото и щедрото предложение относно Бен Уайт. Много е мило от твоя страна да предложиш личните си пари, за да помогнеш на своя клуб, и очевидно имаш доста добро око за таланта – може би футболен скаут ще е бъдещата ти професия. Обмислихме сериозно предложението ти, но нашият треньор Греъм Потър и техническият директор Дан Ашуърт считат Бен за изключително важна част от бъдещите ни планове, така че, за съжаление, няма как да го продадем на Лийдс в този момент”, отговорил босът на Брайтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА