Last news in Fakti

25 Април, 2020 17:46 1 890 1

В Никарагуа не се притесняват от коронавируса, боксът и футболът си вървят с пълна сила

  • никарагуа-
  • бокс-
  • футбол

Все пак обаче противоепидемиологични мерки се взимат

В Никарагуа не се притесняват от коронавируса, боксът и футболът си вървят с пълна сила - 1

Въпреки пандемията от COVID-19, в някои страни спортът продължава. Една от тези държави е Никарагуа, пише Dsport. Мачове от местното първенство по футбол все още се играят. За тази вечер пък е насрочен боксов турнир. В галавечерта ще участват професионални бойци, като двубоят на вечерта изправя един срещу друг Рамиро Бланко и Робин Замора. Планират се още седем сблъсъка.

Битките ще се проведат в спортния център „Alexis Arguello“, който е с капацитет повече от 8000 седящи места.

По официална информация от властите в Никарагуа разбираме, че заразените от коронавирус в страната са едва десетима.

Пред ESPN организаторът на боксовата галавечер Рикардо Алварес обещава, че ще бъдат взети нужните мерки, за да се защити здравето на зрителите и участниците. Те ще сядат на един метър един от друг.

Противоепидемиологични мерки бяха взети още по време на кантарa, където всички боксьори носеха маски и латексови ръкавици. Снимки се появиха в социалните мрежи и предизвикаха множество коментари на потребителите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    4 0 Отговор
    Там умират повече от глад та едно вирусче не е нищо