1 Юни, 2020 20:59 2 161 1

Юнайтед иска да "открадне" звезда на Сити

  • наказание-
  • възползване-
  • стърлинг-
  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

"Червените дяволи" ще се възползват от наказанието на "гражданите" и ще се опитат да привлекат Рахийм Стърлинг

Юнайтед иска да "открадне" звезда на Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед иска да привлече звездата на градския съперник Сити Рахийм Стърлинг. Това съобщи вестник "The Independent". Според информациите "червените дяволи" следят отблизо ситуацията с английския национал, тъй като той е една от основните трансферни цели на Оле Гунар Солскяер.

В момента Сити е застрашен от изваждане от европейските турнири за срок от две години, тъй като е нарушил правилата за Финансов феърплей в периода 2012-2016. Шефовете на "гражданите" обжалват решението пред Спортния арбитражен съд в Лозана, като се очаква становището за бъдещето им да излезе съвсем скоро.

Ако клубът бъде изваден от евротурнирите за 2 години, то е много вероятно Стърлинг, както и част от останалите звезди на тима да напуснат. Именно поради тази причина ръководството на Юнайтед следи отблизо ситуацията с крилото и е готово да реагира във всеки един момент.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LFC

    0 1 Отговор
    Най-добрият трансфер на Ливерпул за цялата си история е да пробута надцененият цветен мюсулманин на Сити за 49 милиона паунда.