3 Юни, 2020 18:34 1 390 0

Пирин взе още един познат футболист

  • трансфер-
  • дюлгеров-
  • пирин

Бранителят Александър Дюлгеров се присъедини към благоевградчани

Пирин взе още един познат футболист - 1
Снимка: fcpirin.com

Отборът на Пирин продължава с ударната селекция. Днес в тима се завърна бранителя Александър Дюлгеров. Защитникът бе представен пред обществеността в Благоевград, като договорът му е за две години. В кариерата си досега е носил фланелките на ЦСКА, Славия, Локомотив (София), румънския Конкордия и Септември. Завръща се в Пирин, след като изигра миналия сезон в Етър.

“Обстановката ми е позната. За мен е чест и привилегия да играя в Пирин, тук е моят роден град. Всеки един футболист, когато се е чувствал добре на едно място има желание да се върне. Надявам се с това ръководство бързо да влезем в А група. Чисто организационно нещата са много сериозни и нещата се правят по европейски”, каза Дюлгеров.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА