4 Юни, 2020 09:18 2 550 3

ЦСКА се мести в Тетевен

  • цска-
  • тетевен-
  • лагер

Футболистите ще получат три дни почивка след края на доиграването на сегашната кампания

ЦСКА се мести в Тетевен - 1

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА вече работи по подготовката за новия сезон, която ще е в доста съкратен вариант.

"Червените" почти сигурно ще бъдат на кратък лагер в Тетевен в средата на юли.

Футболистите ще получат три дни почивка след края на доиграването на сегашната кампания.

Това обаче е условно, защото ако се наложи тимът да играе бараж за Лига Европа, плановете ще се променят. БФС обяви, че плейофите за ЛЕ и влизане в Първа лига ще са на 14, 15 и 16 юли.

За периода на лагера ЦСКА със сигурност ще изиграе поне една контрола, пише "Тема Спорт".

"Армейците" продължават с подготовката си за рестарта на шампионата. В събота те гостуват на Витоша (Бистрица) от 21:00 часа. Съдия на мача ще е Радослав Гидженов. Заради късния начален час отборът на Милош Крушич тренира на базата си в Панчарево от 19:00 часа. Сръбският треньор има само една дилема около стартовия състав, която е свързана с левия фланг на атаката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За кратко

    3 2 Отговор
    У дома!
  • 2 Мимч

    3 2 Отговор
    Ами пребират се там откъдетоса,до Ловеч.
  • 3 Г ГАНЧОВ

    1 1 Отговор
    САМО ЛИТЕКС ОЛЕ!