Last news in Fakti

15 Юни, 2020 15:36 1 264 2

Футболист на ЦСКА сяда на масата за преговори с Бешикташ

  • джеси-
  • цска-
  • преговори-
  • бешикташ-
  • трансфер

Едвин Джеси ще пътува до Истанбул, за да се договори с турския гранд

Футболист на ЦСКА сяда на масата за преговори с Бешикташ - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на ЦСКА Едвин Джеси ще пътува до Истанбул за официални преговори с ръководството на Бешикташ в четвъртък, съобщава "Modernghana". Както вече стана ясно, ганайското крило има договор с "червените" до края на сезона и се очаква да премине в турския гранд като свободен агент.

28-годишният Джеси трябва да финализира на място детайлите по трансфера си в гранда от Истанбул и да парафира контракт за следващите два сезона. 

Бързоногият играч има 6 гола и 10 асистенции в 55 мача на ЦСКА от февруари 2018 година, когато пристигна на "Българска армия" от норвежкия Аалесунд.

Той изкара втората половина на миналата година като преотстъпен във ФК Далас, но не успя да се утвърди в отбора от МЛС на САЩ и през зимата се завърна в България.

Ако Джеси замине за Турция, най-вероятно ще отпадне от сметките на треньора Милош Крушчич за дербито с Левски, което е в събота от 16:15 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bbbbggggg

    0 2 Отговор
    Сигурен титуляр ще е там нямат никакви крила!
  • 2 За крила не знам

    0 0 Отговор
    Ама ще си откара на местните моми! Много са добри, и не отказват! И много добре поддържани!