18 Септември, 2012 17:18 478 3

Венци Стефанов: Българското първенство се гледа повече от английското

  • венци стефанов-
  • първенство-
  • английско

„Българското първенство се гледа най-много – повече от английското,” заяви президентът на Славия Венцислав Стефанов при гостуването си в спортното шоу „Пред банята” по TV7.

Според Стефанов, ако телевизията, която излъчва мачовете, не е платена, няма шанс клубовете да печелят. „Пълна глупост е това някой с приходи от реклама да може да донесе толкова пари, че да печели „А” група, БФС, фирмата на Вальо Михов и телевизията, която ще излъчва всичко това,” защити думите си Стефанов.

„Белият бос” прогнозира, че около 1 000 – 1 500 души биха платили 2 лева, за да гледат мачове на Славия. Той издаде, че може би около Коледа ще въведе нова система за излъчване на двубоите на неговия клуб. „Отсега слагам два оптични кабела с камери на стадион „Славия”. Ще се предават тренировките и на юношите – родителите ще искат да платят, за да гледат децата си,” разкри Стефанов и изрази увереност, че всички заведения в страната биха платили, за да излъчват срещите от първенството. Венци Стефанов обобщи, че всички, които дават пари за футбол, искат да знаят колко струват усилията им, независимо дали ще спечелят 14 000, 4 000  или 1.4 милиона лева.

Извън темата за телевизионните права Венци Стефанов изказа подкрепата си за Бербатов, прогнозирайки, че нападателят ще отбележи поне още 25 гола до края на сезона в Англия. Според футболния президент Димитър Бербатов е богатство, което в България не се цени достатъчно. „Бербатов говори 4 езика, цяла Англия му седи на крака, Бербатов е играл в най-големия клуб на света, а ние оставихме да го оплюят разни бездарници,” заключи Стефанов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жужо

    1 0 Отговор
    "Българското първенство се гледа повече от английското" ..
    Ти добре ли си?
    май само ти си вярваш...
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    BOLEN CHOVEK
  • 3 Румяна Георгиева

    0 0 Отговор
    На този човек в главата му хлопа нещо.