Last news in Fakti

20 Юни, 2020 19:18 1 621 2

Георги Тодоров: Тромави и бавни бяхме, но имахме късмет

  • георги тодоров-
  • левски-
  • футбол-
  • цска

Радвам се, че стана атрактивен мач за хората, които дойдоха на стадиона

Георги Тодоров: Тромави и бавни бяхме, но имахме късмет - 1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на Левски Георги Тодоров е на мнение, че умората е попречила на тима му да спечели днешното страхотно дерби с ЦСКА, завършило наравно 3:3. Ето какво още каза той:

"Радвам се, че стана атрактивен мач за хората, които дойдоха на стадиона. Имахме своите плюсове и минуси.

Трябва да призная, че отборът на ЦСКА стоеше по-добре физически. Не виждам как ще се оправим до края. Това ще бъде един от проблемите до края на сезона. Тромави и бавни сме. Започнахме мача без агресия.

Имахме късмет. Можехме да инкасираме още поне два гола. Груби грешки в нашия отбор. Радвам се, че успяхме да обърнем двубоя. За третия гол можехме да направим контраатака, но видяхте Иван Горанов. Една от причините е умората. Не смятам, че има живец в отбора. До голяма степен нещата ги промени Симеон Славчев. Това, което виждам обаче, не е много успокояващо. Всеки трябва да си защитава мястото. Независимо дали е българин, или е чужденец".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    7 0 Отговор
    Браво чичо Гошо.!Гледа реално на нещата.Лошото е че разни въздухари ни тикат в тинята и едва тогава се сещат за скромните специалисти като него.Колко гола вкара Левски с Хубчев?
  • 2 Мим33

    3 0 Отговор
    Така е Гошо,вижда се от високо,че имаме нужда от поправки,но не знам как ще ги поправиш.На първо четене махай Каргас,той до сега един мач не е направил.Зачерквай го.Има и други,като г....в ,но ти си знаеш най добре. Защитата ни е тантела,въпреки ,че Хубчев уж беше майстор на защита ,ама не би...