Last news in Fakti

23 Юни, 2020 14:33 1 709 0

Барселона ще даде още един шанс на Гризман

  • гризман-
  • решение-
  • шанс-
  • барселона-
  • бартомеу-
  • президент

Президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу е взел решение за бъдещето на французина

Барселона ще даде още един шанс на Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу изглежда е взел решение относно бъдещето на Антоан Гризман на "Камп Ноу", пише "АС". Босът не е твърде доволен от французина. Той е очаквал доста повече от нападателя, за когото бяха платени 120 милиона евро на Атлетико Мадрид, но въпреки това на този етап не смята да се разделя с него.

Гризман до момента има 8 гола от началото на сезона и като че ли още не може да се сработи напълно със звездата на каталунците Лионел Меси. Бартомеу е ядосан от този факт, но въпреки това е преценил, че все още не е готов да продаде французина и ще му даде още един шанс.

Президентът се надява, че през следващия сезон Гризман ще покаже най-доброто, на което е способен. Нападателят вече ще е свикнал с обстановката и изискванията на "Камп Ноу" и ще може да разгърне пълния си потенциал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА