3 Юли, 2020 19:17 1 388 3

Шави става треньор на Барса от следващия сезон

  • шави ернандес-
  • барселона-
  • футбол

Настоящият наставник на „каталунците“ Кике Сетиен може да бъде уволнен и преди края на този сезон

Шави става треньор на Барса от следващия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Барселона Шави Ернандес е приел предложението да поеме „каталунците“ от следващия сезон, съобщи журналистът на „Mundo Deportivo" Франсеск Агилар. Настоящият наставник на „каталунците“ Кике Сетиен може да бъде уволнен и преди края на този сезон и в такъв случай в оставащите мачове тимът ще бъде воден от треньора на дубъла Гарсия Пимиента.

Според информациите преди да предложи на Шави президентът на Барселона Джосеп Бартомеу е разговарял с играчите дали ще го подкрепят. Шави в момента е начело на катарския Ал Сад. В Барселона се очаква да получава годишна заплата в размер на 6 милиона евро.

Барселона към момента е втори в класирането в Ла Лига на четири точки от лидера Реал Мадрид. Играчите на Барса не харесват методите на Сетиен, а след равенството със Селта 2:2 в предишния кръг са влезли в конфликт с него и са го упрекнали за грешни тактически решения, пишат медиите в страната.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    0 1 Отговор
    Шави е приятел с Фонт, който е главен претендент за шеф на Барса. Шави ясно намекна, че ще играе с Фонт за да му вдигне още повече акциите. Кике не е лош треньор, но нагази в дълбока вода, като се съгласи да поеме отбора. Тоя некадърник Фарто е** м****** на отбора. Меси щом го е подкарал, може още наесен да го издухат от Барса тоя. Ако не, сигурно Пимиента от Б отбора ще поеме сезон 20/21...

    Коментиран от #2

  • 2 зидан

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Диньо10":

    Истината е,че през тая година Реал Мадрид са класи над тях.Класирането го доказва.

    Коментиран от #3

  • 3 Диньо10

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "зидан":

    Ти футбол гледаш ли или квото чуеш от дядовците пред блока? Плез целият сезон единственото постоянство при вас бяха редовните отсъждания във ваша полза, на всяко спорно положение. Не бяха голове с ръка, от засада и измислени дузпи. Айде лягай си да спиш на бялата калъвка и сънувай колко сте по-добри от Барса.