3 Юли, 2020 20:40 1 759 0

Игуаин ще се раздели с Юве през лятото, Милик казал "Да" на шампионите

  • гонсало игуаин-
  • ювентус-
  • аркадюш милик-
  • футбол

Желанието на Маурицио Сари и ръководството е да се закупи някой опитен таран на върха на атаката

Игуаин ще се раздели с Юве през лятото, Милик казал "Да" на шампионите  - 1
Снимка: БГНЕС

"Бианконерите" нямат никакво намерение да бъдат пасивни на трансферния пазар през това лято. След като преди няколко дни осъществиха размяната Пянич-Артур, шампионите имат желание да привлекат и двама централни нападатели. Гонсало Игуаин почти на 100% ще се раздели с Ювентус, което отваря място за новите атакуващи футболисти. Желанието на Маурицио Сари и ръководството е да се закупи някой опитен таран на върха на атаката, който обаче да бъде заменян от друг, по-млад централен нападател, на възраст под 21 години. 

Аркадюш Милик от Наполи и Раул Хименес от Уулвърхямптън са двете главни опции за опитен нападател. Младежът, който също ще бъде привлечен за същата позиция, най-вероятно ще бъде Андреа Пинамонти, който в момента е под наем в Дженоа от Интер. Милик е дал своето устно съгласие за преминаване в Юве, като остава само торинци и неаполитанците да се разберат как ще се осъществи сделката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА