Last news in Fakti

4 Юли, 2020 17:57 1 003 0

Владо Стоянов: В Лудогорец не сме се пренаситили на успехи

  • стоянов-
  • марселиньо-
  • шампионска лига-
  • титла-
  • успехи-
  • пренасищане

"Всички искаме да печелим още и да играем в Шампионската лига", заяви стражът на шампионите

Владо Стоянов: В Лудогорец не сме се пренаситили на успехи - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов разкри в интервю за "Канал 3", че най-специалната титла с разградчани е спечелената през 2013г. , когато Левски загуби трофея в последния кръг след равенството срещу Славия след автогол на Димитър Везалов. Националът, който почти 3 години беше извън терените заради тежка контузия, разказа за трудните си моменти през последните седем години.

„Никога не помислих за отказване. През всичките месеци и операции мисълта за завръщането на терена ми помогна много. Радвам се, че отново играя за първия отбор и печеля титли. Никой в Лудогорец не е почувствал засищане от успехи. Всички искаме да печелим още и да играем в Шампионската лига. Факт е, че липсата на конкуренция в България не ни помага, когато излезем навън”, каза Стоянов.

Вратарят коментира и напускането на Марселиньо.

„Не е приятно, че след толкова години се разделяме с него. Не съм се опитвал обаче да го разубеждавам, всеки сам носи отговорност за решенията си. Не си пожелавам да ми бъде съперник на терена. Имало е възможност да напусна Лудогорец, но това така и не се случи. Дали заради разминавания в преговорите или нещо друго, е факт, че все още съм в Разград”, каза Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА