25 Септември, 2012 18:00 690 0

Неманя Видич пропуска нови два месеца

  • операция-
  • видич-
  • менискус-
  • фъргюсън-
  • ливърпул-
  • контузия
Неманя Видич пропуска нови два месеца - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бранителят на Манчестър Юнайтед Неманя Видич претърпя днес нова операция. Играчът на английския вицешампион се подложи на оперативна намеса поради проблеми с менискуса на дясното коляно. Лекарите, които са извършили интервенцията, са обяснили, че сърбинът трябва да почива минимум 8 седмици.

"Неманя Видич бе подложен на оперативна намеса на дясното коляно и ще пропусне следващите осем седмици. Сър Алекс не включи Видич в състава за двубоя с Ливърпул като предпазна мярка, след като самият футболист се оплака от болки в коляното преди срещата. Последвалите медицински изследвания само потвърдиха проблема. Централният защитник бе опериран тази седмица и ще трябва да премине период на възстановяване от два месеца", се казва в официалното съобщение на сайта на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА