Last news in Fakti

12 Юли, 2020 16:55 1 470 0

Футболист на Интер се издъни лошо. Кара пил и с чужд регистрационен номер

  • марсело брозович-
  • интер-
  • отнета книжка-
  • нетрезво състояние-
  • чужд регистрационен номер

Книжката на Марсело Брозович е отнета

Футболист на Интер се издъни лошо. Кара пил и с чужд регистрационен номер - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Полузащитникът на Интер - Марсело Брозович, е бил хванат да шофира в нетрезво състояние, съобщава Corriere della Sera. В следствие на това, че се е качил след употреба на алкохол зад волана, му е била отнета шофьорската книжка. 

Според изданието, полицията е преследвала играча и неговия Rolls Royce, след като в ранните часове на съботния ден той е минал на червен светофар в района на квартал Навили в Милано. След като е бил спрян, хърватинът е подложен на тест за алкохол, който е отчел 0.54 промила, което надхвърля допустимите от закона граници - 0.50 промила.

Освен това, Брозович ще бъде санкциониран и за това, че управляваният от него Rolls Royce неправомерно е бил с германски регистрационен номер. Според законите в Италия има срок, в който водачът трябва да сложи местен номер на превозното си средство, ако живее постоянно в страната. Този срок също не е бил спазен от халфа на Интер, който ще получи съответната санкция за нарушението. 

Все още няма коментар по темата от ръководството на Интер и не е ясно дали Антонио Конте ще го включи в групата за утрешния мач срещу Торино.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА