29 Юли, 2020 18:14 1 376 0

Ерлинг Холанд: Борусия Дортмунд може да свали Байерн Мюнхен от върха

  • борусия дортмунд-
  • холанд-
  • байерн мюнхен-
  • връх-
  • бундеслига-
  • титла

"Имаме необходимите качества, за да станем първи, но не е достатъчно само да се говори за това", смята талантът

Ерлинг Холанд: Борусия Дортмунд може да свали Байерн Мюнхен от върха - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд вярва, че неговият тим може да свали от върха в Германия хегемонът Байерн Мюнхен. Талантливият нападател е категоричен, че "вестфалци" разполагат с достатъчно класни и млади играчи, които да детронират баварците.

"Имаме необходимите качества, за да станем първи, но не е достатъчно само да се говори за това. Това е моята голяма цел - да печеля титли с Дортмунд. Искам да имаме големи успехи заедно и да ги празнуваме с нашите фенове. Дортмунд инвестира в млади футболисти. Искам да им докажа, че не са сбъркали с привличането ми. Сигурен съм, че клубът е взел правилното решение. Разбира се, вкарах много голове и това ми помага, но това ми е работата", обяви младият нападател.

Новият сезон в Бундеслигата стартира на 18 септември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА