Last news in Fakti

3 Август, 2020 15:47 3 158 2

Илия Груев напуска Вердер Бремен

  • груев-
  • напускане-
  • изпадане-
  • вердер бремен-
  • помощник

Тимът от Бремен едва се спаси от изпадане от Бундеслигата, като това стана факт след бараж с Хайденхайм

Илия Груев напуска Вердер Бремен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият български национал Илия Груев повече няма да бъде помощник-треньор на Вердер. Това стана ясно от първата пресконференция на наставника Флориан Кофелд преди началото на подготовката за новия сезон в Бундеслигата.

Кофелд обяви, че Груев и Томас Хорш напускат клуба, а в треньорския щаб влиза Даниел Зенкович.

„Като треньори и личности нямам никакво съмнение в уменията на Илия и Томас. Искам да им благодаря за всички. Груев не напуска Вердер. Той ще е координатор за нашите играчи, които даваме под наем“, обясни 37-годишният специалист.

Илия Груев стана помощник-треньор на Флориан Кофелд преди началото на миналия сезон. Неговият син Илия-младши е част от първия отбор на Вердер. Тимът от Бремен едва се спаси от изпадане от Бундеслигата, като това стана факт след бараж с Хайденхайм.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan

    5 0 Отговор
    Ало, джурналиста, пак пишете глупости. Напуска ама остава...
  • 2 Пурко

    2 0 Отговор
    Малка грешка. Груев не напуска, а на Иво жена му не му пуска.