Last news in Fakti

3 Август, 2020 19:47 1 437 0

Байерн Мюнхен пак ще седне на масата за преговори с Алаба

  • алаба-
  • байерн мюнхен-
  • преговори-
  • убеждаване-
  • преподписване-
  • румениге

Двете страни ще обсъдят евентуалното продължаване на контракта на защитника след края на Шампионска лига

Байерн Мюнхен пак ще седне на масата за преговори с Алаба - 1
Снимка: БГНЕС

От Байерн (Мюнхен) не искат да останат без Дейвид Алаба, като двете страни са постигнали съгласие да подновят преговорите за нов договор след приключването на Шампионската лига, пише “Билд”.

Претенциите на защитника за годишна заплата в размер на 20 млн. евро доведоха до напрежение между него и клуба. Според изданието обаче ситуацията се е успокоила след среща между играча, спортния директор Хасан Салихамиджич и изпълнителния директор Карл-Хайнц Румениге.

Предполага се, че последният е намерил думите, с които да убеди австрийския национал да остане в Байерн и да удължи договора си за по-дълго от 2021 година. Както е известно, Барселона следи с интерес какво се случва около Алаба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА