Last news in Fakti

8 Август, 2020 13:41 1 724 4

Гатузо: Ако отстраним Барселона, все едно сме изкачили Еверест

  • гатузо-
  • наполи-
  • отстраняване-
  • сравнение-
  • барселона-
  • еверест-
  • шампионска лига

"Дори да играем супер, знаем, че може да не е достатъчно, за да ги елиминираме", заяви наставникът на Наполи

Гатузо: Ако отстраним Барселона, все едно сме изкачили Еверест - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Наполи Дженаро Гатузо заяви, че отстраняването на Барселона е все едно да бъде изкачен връх Еверест.

„Знаем, че ще ни бъде много трудно. Познаваме Барселона, знаем какъв отбор е и трябва да демонстрираме страхотна техническа и тактическа игра. Може да не е достатъчно, но знаем, че трябва да играем много добре“, коментира Гатузо.

„Дори да играем супер, знаем, че може да не е достатъчно, за да елиминираме Барселона“, добави той.

„Да отстраним Барселона е все едно да изкачиш Еверест. Трябва да знаем как да играем, да знаем какво правим във всеки един момент. Трябва да знаем какво правим без топката. Не трябва да играем с мисълта, че може само да атакуваме или само да се защитаваме. Трябва да знаем какво правим във всяка една секунда“, продължи треньорът на Наполи.

„Мисля, че фактът, че Барселона не спечели нищо им дава повече сила и допълнителна мотивация. Барселона има шампионски манталитет. Това им дава повече сила. Когато сте свикнали да печелите, винаги искате да побеждавате. Чувам много шеги, че Барселона не е във форма, че им липсват играчи...но те имат отлични футболисти и някои страхотни млади момчета, които се радвам да ги гледам.“

„Цифрите показват, че в последните 12 мача сме подобрили играта си относно владеенето на топката. Мисля, че от първия мач сме се подобрили в този аспект“, каза още Гатузо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 6 Отговор
    Това е най тъпия спорт създаден някога.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Ахмат Сила

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Истинските мъже не харесват футбол - те го обожават.
  • 3 Amomynous

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Кат не ти харесва, лягай. Какво правиш тук тогава. Трол преебан
  • 4 Диньо10

    0 0 Отговор
    Евала на Гатузо! И като футболист и като треньор си е мъжкар.