Last news in Fakti

8 Август, 2020 18:30 1 372 0

Сетиен: Не смятам, че това ще е последният ми мач начело на Барселона

  • сетиен-
  • уволнение-
  • страх-
  • шампионска лига-
  • подготовка-
  • реванш-
  • наполи-
  • барселона

"Подготвихме се спокойно за мача с Наполи и съм сигурен, че ще продължим напред и ще се борим да играем на финал”, смята наставникът на каталунците

Сетиен: Не смятам, че това ще е последният ми мач начело на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен обяви, че не му е минавало през главата, че осминафиналният мач реванш от Шампионска лига срещу Наполи може да му е последният начело на каталунците.

„Никога не ми е минавало през ума, че срещу Наполи може да ми е последният ми мач начело на Барселона. Ние сме се подготвили, мислейки, че ще продължим на четвъртфиналите“, коментира Сетиен.

„Много съм спокоен. Подготвихме се спокойно и съм сигурен, че ще продължим напред и ще се борим да играем на финал”, добави той.

“Работихме с максимална мотивация, вярвайки в нашите възможности. Отборът имаше нужда малко да разпусне и паузата след Ла Лига се отрази добре. Направихме добри тренировки и със сигурност това ще ни даде сили.”

“Ще бъде труден мач и трябва добре да го разчетем. Нужно е добре да изберем точните моменти. Ако владеем топката, ще търсим пространства. Не се отказваме обаче и от вертикалните атаки”, каза още Сетиен.

„Говорих с Артур, преди да отиде във ваканция, както всички останали и от тогава нататък не съм разговарял с него.“

„Обмисляхме възможността Дембеле да попадне в групата, но за съжаление тренировките, които успя да направи с групата са много малко. Той все още не е много уверен и мисля, че най-доброто решение е да не го включваме в групата.“

„Наполи подобри играта си значително от предишния мач, в който играхме срещу тях. Те се подобриха в много аспекти и напреднаха под ръководството на Гатузо. В момента те се защитават много добре и знаят как да атакуват и да нанасят щети. Ние ги проучихме задълбочено и ще се опитаме да сведем до минимум техния потенциал“, каза още Сетиен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА