8 Август, 2020 19:56 2 225 0

Уволнението на Сари излезе 20 милиона евро на Ювентус

  • сари-
  • неустойка-
  • уволнение-
  • ювентус-
  • помощници-
  • договор

Специалистът ще прибере 9 милиона евро неустойка, а неговите помощници още 11 милиона

Уволнението на Сари излезе 20 милиона евро на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Уволнението на Маурицио Сари ще струва на Ювентус 20 милиона евро, пишат медиите в Италия. Треньорът и хората от щаба му имаха договори за по още два сезона. Сега клубът е длъжен да им изплати тези заплати. При Сари става дума за 11 млн. евро. Останалите 9 млн. евро са възнагражденията на асистентите му.

Преди година босовете на “бианконерите” се отказаха и от Масимилиано Алегри, независимо че той спечели пет поредни титли. В неговия случай клубът фиктивно го остави на щат, плащайки му заплатата от около 7 млн. евро, без обаче да трябва той да изпълнява задълженията си. 

Възможно е сега ръководството да се опита да убеди Сари и помощниците му да се откажат от тези пари и да напуснат срещу някакви обезщетения.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА