Last news in Fakti

15 Август, 2020 01:00 1 868 0

Ювентус с оферта за защитник на Аякс

  • дест-
  • аякс-
  • оферта-
  • интерес-
  • трансфер-
  • ювентус

"Бианконерите" искат да привлекат Сержиньо Дест

Ювентус с оферта за защитник на Аякс - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус отправи оферта за защитника на Аякс Сержиньо Дест. "Бианконерите" искат да засилят конкуренцията на левия бек, където разполагат само с Алекс Сандро и поради тази причина са се насочили към 19-годишния нидерландец, който блесна в дебютния си сезон в първия отбор на амстердамци. Младокът като записа 35 мача във всички турнири, в които отбеляза 2 гола.

В Ювентус обмислят и други варианти за този пост. Торинци са хвърлили око и на Робин Госенс от Аталанта. В клуба трябва да решат и дали ще дадат шанс на Лука Пелегрини, който последния сезон игра под наем в Каляри. Не е ясно и какво ще е бъдещето на Матия Де Шилио, който може да играе и по двата фланга на защитата, но се говори, че може да бъде продаден.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА