Last news in Fakti

14 Октомври, 2012 11:14 10 829 15

Изритват Бандаловски от националния

  • иван бандаловски-
  • боби михайлов-
  • цска-
  • националния-
  • "васил левски"
Изритват Бандаловски от националния - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Играчът на ЦСКА Иван Бандаловски може и да е изиграл последния си мач с екипа на национал­ния отбор на Бъл­гария.

Президентът на БФС Борислав Михайлов беше бе­сен на защитника след равенството 1:1 с Дания. Шефът на футбола се скарал на Бандаловски за­ради червения кар­тон, който играчът си изкара още в 27-ата минута. Боби стоварил гнева си върху защитника още в ложата на На­ционалния стадион "Васил Левски".

„Момче, казвал съм ти сто пъти, че не става само със сърце, трябва да играеш и с глава”, отсякъл Боби към Бандата и си седнал обратно на мястото.

По информация на "7 дни спорт" пре­зидентът на БФС не може да прости изцепката му. Не е изключено това да бъде последният мач на бранителя на ЦСКА в национал­ния отбор.

Бандата бе извикан в последния момент от селек­ционера Любослав Пенев заради нака­занието на Веселин Минев и контузията на Петър Занев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 перуката 1 и 2

    1 1 Отговор
    На умрял Х... вълната му пречи . Боби Бобчо успокой се да не ти падне прическата , нищо не можете да направите като хората по-малко крадете бе и ще върви работата не всеки пие малко уиски за 200 лв . Любослав Пенев като си вкара авто гол на световното изгониха ли го .
  • 2 кондофри иванов

    1 0 Отговор
    Тоя първо да погледне келеша дето го е правил,че пак си беше виновен за гола.Скача като маймуна но не гледа къде е топката.
  • 3 бат цък

    3 1 Отговор
    Перуканчо!Момчето си игра добре иии да играта се играе със сърце!
  • 4 БЛАГОЕВ

    3 1 Отговор
    Оставете,момчето да играе и се успокойте.Всеки може да сгреши!
  • 5 бай Онзи

    2 1 Отговор
    Националния отбор ще направи нещо стига да не пускат Бербатов,Божинов,Благой Георгиев,
  • 6 гост

    2 1 Отговор
    Борислав Михайлов-най-големия б....к във футбола!
  • 7 hjk

    1 1 Отговор
    Perukam viz parvo sina si... ,ti li si nai golemija kapacitet vav futbola..Bandata trjabva da e parvija povikan za nacionala.A ne bratja Minevi deto neznajat kade se namirat.I posle-da ,imase narusenie ama frenskija m..cija se prestara stoto sviri na BG.Francuzite ot krai vreme ot 1993g.ne ni ponasjat.Ako srestu Danija imase drug otbor tova njamase da e 4erven karton.

    Коментиран от #9

  • 8 ВИП АМГ

    1 1 Отговор
    Bandelovski e edno leke.
  • 9 петър петров

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "hjk":

    ако можеше и да пишеш на български,може и да си прав ама не ти се разбира
  • 10 Атанас

    1 0 Отговор
    Аз ако бях селекционер,въобще не бих го извикал този. Но Любо и бе принуден -Веско Минев наказан,Петър Занев -контузен -тези двамата ги извика по спешност и дано повече не се налага да се стига до услугите му -няма никакво значение,колко мача ще го накажат от ФИФА. Такива играчи са си за вътрешна употреба само и то в столичен гранд,където го щадят и не му свирят фауловете,а и треньорът му все плаче. Нека сега,като има съдия,и двамата да видят за какво става дума. За гола -вината в споделена -80% вина на Иван Иванов и 20 % вина на НИки Михайлов. Хайде-чао от мене...-:)
  • 11 ДрИНКО

    1 0 Отговор
    Насе ама от 100 километра си личи че си г...до!!! Бандата сгреши за съжаление и тй е главният виновник за изгубените точки. Друг е въпроса, че съдиата спокойно можеше да даде само жълт картон.
    Гола е 100% на Никито. Не може центрирана топва в малката пенела(на 1 м от гол линията) вратаря да я проспи........
    Жалко защото напоследък ми харесва как пази.....

    Коментиран от #14

  • 12 не ща да гледам футбол

    0 0 Отговор
    Здравейте банда,
    тия отдавна не ги бях гледал, ама толкова отдавна, че не съм ги видял кога са се нарисували. :) абе, ама тия станали татуирани манекени бе, малее, едни шарени, едни гелосани, хахха
    ГолЕм смЕх....като ги знам, колко пият и пушат, как още имат сила да тичат...хаххах
  • 13 фен

    0 0 Отговор
    100% вратарски гол , лека балонна топка в малкия пенал , Никито трябваше да му счупи главата на датчанина , а вместо това той се хвърли назад във вратата , не знам как го търпят във Твенте !
  • 14 Атанас

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДрИНКО":

    Не,Дринко -не позна! Не съм г...до! Та аз съм от Гоце Делчев -имам си отбор,който да обичам. И друго нещо -престанете да се делите на сини и червени,когато се прави разбор -от това футболът ни страда. Всеки се изказва за грубостта на едно нарушение според това,от кой отбор е извършителя (тъмни балкански страсти)! А голът е 80 - 85 % на Иван Иванов и 15 до 20 % на Ники Михайлов. Това е реално. Нападателят беше в засада,какво ли накара русият да се върне,че да го покрие? Вината на Ники е,че може би трябваше да му викне да не се връща,защото всички други защитници хубаво се изтеглиха,а русия се затича на обратно (много странно,наистина) ,но не да отнема топката,а по-далечко ,само колкото да му покрие засадата -:( Жалко! Много жалко,наистина!
  • 15 поп крастю

    0 0 Отговор
    Hие българите сме като торните червеи – имаме къса памет.
    Та нали Бандаловски даде паса за гола . . . Леbски и ЦСКА са другите имена на Народната Милиция и Варшавския Договор и е престъпление да бъдат обичани, но не трябва да изопачаваме истината.