Last news in Fakti

26 Август, 2020 17:34 1 544 1

Интер се спазари за един от големите таланти в калчото

  • сандро тонали-
  • италия-
  • интер-
  • бреша-
  • трансфер-
  • калчо

Самият футболист също иска да играе в Интер

Интер се спазари за един от големите таланти в калчото - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Интер се спазари за един от големите таланти в италианския футбол – Сандро Тонали, съобщи SportItalia.

Ръководството на Бреша е приело офертата на Интер за 20-годишния футболист. „Нерадзурите” са предложили привличането на Тонали под наем със задължителна опция за закупуване в размер на 30 милиона евро.

Президентът на Бреша Масимо Челино обаче иска допълнителни 5 милиона евро под формата на бонуси. Sky Sport Italia предаде, че Милан също се бори за подписа на младия футболист, но не иска да се обвързва със задължителна клауза в договора за откупуване на играча. Самият футболист също иска да играе в Интер.

През миналия сезон Бреша финишира на предпоследно място в Серия А и изпадна, което почти сигурно ще означава, че талантливият играч ще премине в нов отбор през това лято. 20-годишният полузащитник е сочен като наследник на Андреа Пирло в полузащитата на Италия. Спортните журналисти на Апенините му предсказват бляскаво бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЛЮ КУРОДРЪВЧЕВ

    1 1 Отговор
    АНИЕЛИИИЙ ,КЪДЕ БЛЕЙШ !!!???
    ПАК ТИ ГО ВЗЯХА!!!???
    ЗА ЮВЕ ТРОХИИИИ!!!???