2 Септември, 2020 18:43 1 249 0

Арсенал ще връща феновете си на стадиона

  • шефилд юнайтед-
  • арсенал-
  • публика-
  • фенове-
  • коронавирус-
  • мерки-
  • обещание-
  • завръщане

Лондончани обещаха на своите почитатели, че те ще могат да присъстват на домакинския мач с Шефилд Юнайтед

Арсенал ще връща феновете си на стадиона - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал възнамерява да върне привържениците си обратно на „Емиратс“ при ограничен капацитет. Клубът обяви новината на официалния си сайт, като подчерта, че ще върне феновете обратно за домакинството срещу Шефилд Юнайтед на 3 октомври, събота.

„Въпреки че нашият домакински мач срещу Уест Хем на 20 септември, неделя, ще се играе при закрити врати предвид настоящите правителствени препоръки на Великобритания, се надяваме, че ще можем да приветстваме обратно нашите фенове на „Емиратс“ при ограничен капацитет от двубоя с Шефилд Юнайтед, насрочен за събота,3 октомври. Докато финализираме детайлите около нашите двубои с редуциран капацитет, искаме да ви държим в течение с нашите планове да Ви приветстваме обратно на „Емиратс“ по безопасен начин. Концентрирани сме върху максимализирането на броя привърженици, които ще могат безопасно да посещават нашите домакински мачове“.

„Капацитетът на „Емиратс“ първоначално ще бъде ограничен поради правителствените препоръки на Великобритания, наредбите на Висшата лига и нашата отговорност да въведем подходящи мерки за социална дистанция, които да гарантират, че нашите запалянковци могат да се завърнат колкото се може по-безопасно. Надяваме се да увеличим постепенно броя на феновете по време на сезон 2020/21 и ще споделим допълнително информация, ако имаме възможност да разпределим билети за други членове или нечленове на групи“, се казва в изявление на клуба.

Клубът ще таксува фенове за „Първоначална вноска“ вместо за пълната сума за сезонен билет. Изявлението дообясня как ще работи системата. „Тъй като капацитетът на „Емиратс“ ще бъде значително ограничен и се очаква да има много сериозно търсене, ще изтеглим всички домакински мачове от Висшата лига, Лига Европа и ФА Къп в групата от срещи“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА