Last news in Fakti

8 Септември, 2020 15:34 1 855 0

Турски гранд хвърли око на звезда на Лудогорец

  • лудогорец-
  • трансфер-
  • интерес-
  • бешикташ-
  • чибота

Бешикташ започва преговори за Мавис Чибота

Турски гранд хвърли око на звезда на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Атакуващият халф на Лудогорец Мавис Чибота е в плановете за селекция на Бешикташ, пишат местните медии. Турският гранд следи изкъсо случващото се на родния пазар, след като наскоро и нападателят на ЦСКА Али Coy се появи в дълъг списък на “черните орли“.

Чибота се превърна в основна фигура при разградчани след идването на Павел Върба. Той дойде при шампионите през лятото на миналата година. Националът на Конго е опция за подсилване на крилата на Бешикташ. Както е известно, трансферният прозорец бе удължен до октомври, а от Лудогорец не изключиха, освен входящи да има и изходящи трансфери.

В същото време медиите в Бразилия разкриват, че на българския шампион е бил предложен местен атакуващ халф. Знае се само, че името му е Педриньо. Повече подробности обаче не се разкриват. Почти сигурно той ще бъде привлечен до края на трансферния прозорец.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА