11 Септември, 2020 14:55 1 951 7

Върба: Аз съм тук, за да класирам Лудогорец в групите на Лига Европа

  • върба-
  • лудогорец-
  • цели-
  • планове-
  • лига европа-
  • групи

"Не знаем какъв ще бъде жребият, така че още не можем да си правим и планове", заяви треньорът на шампионите

Върба: Аз съм тук, за да класирам Лудогорец в групите на Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец иска да запълни липсата на международни мачове с максимален брой победи в първенството, след което ще атакува с всички сили и групите на Лига Европа, заяви треньорът на отбора Павел Върба.

"В последните три мача спечелихме два пъти навън и веднъж у дома. Подобрихме някои неща и се приближаваме до начина, по който искаме да изглеждаме", коментира Върба.

"Разочарова ни обаче това, че не успяхме да преодолеем съперника в Шампионската лига и да продължим напред. Сега целта ни е да влезем в групите на Лига Европа и аз затова съм тук. Не знаем какъв ще бъде жребият, така че още не можем да си правим и планове", добави той.

"Засега ще се съсредоточим върху вътрешното първенство. Нямаме европейски мачове скоро, но имаме тежки противници и в България. Много е важно да печелим възможно най-много още в началото на първенството."

"В началото на трансферния прозорец не бяхме много активни, но в последните няколко седмици привлякохме нови играчи, които много ще ни помогнат. Надявам се възможно най-бързо да се приспособят към клуба и начина ни на игра. Те тренират добре и се надявам да вдигнат класата ни", каза още Павел Върба.

Лудогорец играе утре от 21:00 часа срещу Локомотив Пловдив в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    4 1 Отговор
    Ще се класират на Върба.ха ха ха
  • 2 Подуене 1914

    6 1 Отговор
    А говедата къде ще ги класират ?

    Коментиран от #3

  • 3 Божков

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "Подуене 1914":

    Скоро се връщам и правя Левски шампион.
  • 4 Реалист

    4 1 Отговор
    Скоро ще си в Чехия и ще пиеш квалитетна пилзенска бира
  • 5 Чичо Гошо чака

    3 1 Отговор
    има покана да поеме Нямахорец от първи ноември...
  • 6 Гост

    1 0 Отговор
    За лига Европа моем и аз да ги класирам....
  • 7 Курумпе

    1 0 Отговор
    Върба , голям залък хапни, но не се изхвърляи, кат злобарка на песок..Ти не създаде отбор, футбола е слаб и посредствен, а играчите ти скъпи, та златни...Разград е слаб, за БГ става , но на вън сте ТРАГЕДИЯ!То и ти си го знаеш, ама да лапкаш сладки парици от нищото, дето онези Домуси ти ги дават, щотот грам не отбират ни от качества на тренер, ни на играчи, па им е дойна кравата...млечна,с държвана закрила..благодат е за теб Връба..като за последно пред пенсия, на заработка си дошъл...колкото можеш, вземай..и бегай да си ги арчиш на спокойно и хубаво място, далече от село Разград.