Last news in Fakti

21 Октомври, 2012 11:34 1 294 1

Фъргюсън сърдит на Фърдинанд

  • фъргюсън-
  • фърдинанд-
  • расизъм-
  • отказ-
  • фланелка-
  • разочарование-
  • стоук сити
Фъргюсън сърдит на Фърдинанд - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е останал силно разочарован от поведението на защитника на тима Рио Фърдинанд преди вчерашния двубой със Стоук Сити (4:2). Припомняме, че бранителят реши  да не се включи в кампания на ФА срещу расизма, което е вбесило легендарния шотландец.

Вчера всички футболисти на "червените дяволи" излязоха с фланелки  „Kick It Out“ против расизма, но бившият капитан на английския национален отбор отказа да облече фланелката.

"Много съм разочарован, защото на пресконференцията преди мача казах, че футболистите ще облекат фланелките. Това ме поставя в доста неудобно положение“, коментира сър Алекс.

„Това беше в подкрепа на Асоциацията на футболистите и всеки един играч трябваше да спази желанието на централата. Всички носихме специални значки, а той ни разочарова. Ние обаче ще се справим със ситуацията, не се тревожете“, добави още мениджърът на Юнайтед. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    И най-големите специалисти допускат грешки!Как неможа ФЕРГЮСЪН да накара това говно НАНИ да дава топката на БЕРБА!
    Как неможа да убеди РУУНИ,че наистина е голям футболис и да не
    получава комплекси от БЕРБА!При нападение :СЕВИЛИЯ и НАНИ
    крила и двама нападатели като БЕРБАТОВ И РУУНИ,трябваше да
    станат европейски шампиони!..........ФЕРГЮСЪН е .........искам
    да подбера обидна дума,но мисля,че надут склеротик на който
    му е минало времето е най подходящото определиние!