Last news in Fakti

20 Септември, 2020 11:56 1 581 3

Георги Тодоров: Искам Левски да играе агресивно и далеч от Герена

  • тодоров-
  • левски-
  • агресия-
  • цска 1948-
  • победа

"Победата срещу ЦСКА 1948 ще даде спокойствие на футболистите и ще помогне за развитието им", смята наставникът на "сините"

Георги Тодоров: Искам Левски да играе агресивно и далеч от Герена - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Георги Тодоров беше изключително доволен след успеха с 3:0 над ЦСКА 1948 в мача между двата тима от 6-ия кръг на efbet Лига.

"Искам да виждам Левски агресивен и офанзивен не само на "Герена", а и навън. Тази победа ще даде спокойствие на футболистите и ще помогне за развитието им. Отборът на ЦСКА има много опитни футболисти и е закономерно да стигне до голови положения.

Трябва време футболистите да се обиграят. Всеки се бори за мястото си. Трябва да им конкуренция. Само преди няколко дни нямаше такава", каза Тодоров.

"От Валери Божинов зависи кога ще се завърне. Станислав Иванов имаше нужда от почивка, както и Илия Юруков. Те играха за младежкия национален отбор. Имаше чисто психологически спад при тях.

Аз съм реалист. Надявам се да няма лъкатушене със силни и слаби игри", допълни наставникът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алфа Вълкът

    1 2 Отговор
    Оха ще има да се тупалчат след като биха измисленото цска. Ей сега го гледах тоя шишко чак рева.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Измисленото Цска е другото тези хора тръгнаха от нулата и си направиха отбор другото е Литекс обединен с Чавдар а истинското Цска ФАЛИРА на 09 09 2016г.