Last news in Fakti

21 Септември, 2020 09:35 2 981 19

Стойчо Стоилов: Трябваше да бием с пет гола този смешен отбор

  • стоилов-
  • ядосване-
  • съдийство-
  • ощетяване-
  • лудогорец-
  • цска

"Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк", ядоса се главният мениджър на ЦСКА

Стойчо Стоилов: Трябваше да бием с пет гола този смешен отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов беше бесен след изпуснатата победа над Лудогорец, като се нахвърли остро срещу отбора на шампионите и съдията Георги Кабаков. Двубоят на стадион "Българска армия" завърши 2:2, но "червените" пропуснаха дузина положения и след направен обрат изпуснаха победата в 83-ата минута.

"Съдийството под всякаква критика. Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк.
Не бе, ЦСКА има много слаби играчи. Всички медии го казвате, а смачкахме 50-милионния годишен бюджет на Разград. Категорично смазване, при положение, че ние искахме да отложим мача, но те категорично отказаха. Въпреки, че предните години винаги си отлагаха мачовете преди своите мачове от евротурнирите. Това не попречи на нашите футболисти да ги надиграят категорично. Сега и допинг контрол са си поръчали. С пет гола трябваше да бием този смешен отбор. Какво съдийство - в първия кръг ни взимат две точки. При втория гол срещу Мазику има чист фаул за жълт картон, съдията дава да се играе, те ни вкарват втори гол. Това са две точки. Отиваме във Варна, отменят ни чист гол, дузпа не ни дава. Днес още две дузпи не ни се дават. Как ЦСКА да стане шампион, като е мачкан по всякакъв начин от футболен съюз и всичко?

Каква жалба, четири години пускаме жалби и какъв отговор има? Затова футболът в България е на това дередже. Сега ще паднем в трета група националният отбор. Откакто този отбор влезе в Първа лига, няма футбол в България. Това днес преля чашата на всичко", заяви Стоилов, който напусна бесен "Армията".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамяни

    27 31 Отговор
    Абе Селчо Смешен , що неумря като те застреляха бе пендал !! 9 поредни пъти са шампион бе киртак. Койте те уважава дори от ЦСКА БЕ ? Помяр
  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    29 18 Отговор
    А ва гърмян от вашия по смешен и по фалшив няма Литекс НЕ Е Цска Цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #15

  • 3 Смешко

    27 13 Отговор
    вие кое ЦСКА сте сега, че не ми стана ясно. Пълен смях. Закривай
  • 4 ЦСКА

    18 15 Отговор
    Тези Нямахорец, от седем, осем мача с нас не могат да ни победят, пазят резултата и бавят играта като някакъв смешен провинциален отбор, а не 9-кратен шампион... Е те са си смешен провинциален отбор, ама нали са уж мега, хипер, интернационален шампион :)))) ЦСКА игра добре, с изключение на защитата, а и Кабакофф се справи със задачата, поставена от гЕЛА... Напред червените!!!! П. С. Що се отнася за мозАците над мен, ще кажа ще ги съжалявам, защото сигурно е изключително тежко да гледаш европейски мачове на ЦСКА, да гледаш невероятната публика, а дори приятната игра на хегемон в България, 31 - кратният щампион ЦСКА...

    Коментиран от #14

  • 5 Гост

    18 6 Отговор
    Докато този простак е в ЦСК,няма да станете шампиони!
  • 6 Смешник

    19 8 Отговор
    То и мачът трябваше да се играе в Ловеч, защото беше между Литекс и Лудогорец...
  • 7 Мачкания Стойчо

    10 6 Отговор
    Абе тъпанар селски, защо не коментираш точките които взехте като подкупихте играчите на Черно море във Варна? Доказаха го с детектор на лъжата. Само заради това трябваше да ви изхвърлят от А група. И тогава ли Футболния съюз ви "мачккаше"?
  • 8 Бойчо

    9 6 Отговор
    Като не е доволен от съдийството трябваше отново да си извади ловешкото отборче - има опит не му е за първи път. Оловото е много тъп - Кабаков е най-добрият рефер в БГ - какво иска в този мач конкретно?

    Коментиран от #10

  • 9 левскар

    7 1 Отговор
    Имаше очевадна дузпа за цска-СОФИЯ. Моци избута в гръб и събори нападател в наказателното поле. Нека бъдем обективни. Аз съм левскар от времето на големия Христо Илиев.
  • 10 инфо

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бойчо":

    Имаше дузпа на Моци. Изтърва нападателя и го блъсна в гръб в наказателното поле. Ти гледа ли мача?
  • 11 стойчо куция

    4 2 Отговор
    Гърмян заек си ти ,Селски !!!!!
  • 12 Гледай ги

    1 3 Отговор
    Под статия за ЦСКА, един коментиращ армеец, срещу някакви други пришълци. Коментирайте си подуенето, бе, и не цапайте името на един от най-големите българи.

    Коментиран от #18

  • 13 стоян

    8 2 Отговор
    Докато Боко тиквата е на власт съдийските безобразия ще продължават.Давайте утре всички да излизаме на протеста и да ги помитаме.Срам и позор.

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пената от Мировяне

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    То и ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско 2020,, фалира още през 1992 ,когато Лаffчис ви сложи 1914 !!!А на всичко отгоре сте носили и името ,, ПРОДОВОЛСТВЕНИК,, !Страшно име ,отговаряли сте за раздаване на купоните по време на социализма! Били сте верни кучета на Т.Живков.
  • 16 Диамантената ръка

    5 2 Отговор
    Ловеч и Разград играят в София, странно...
  • 17 Червен имбецил

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "стоян":

    Абе киртак, проблеми със съдийството само при Боко ли ги има - то по времето на СДС, БСП, НДСВ всичко цъфтеше, та връзваше..
  • 18 В грешка си

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гледай ги":

    Бъркаш... Статията е за Литекс и няма нищо общо с ЦСКА, освен КУПЕНАТА емблема и частично съвпадение в имената.
  • 19 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    АБЕ СТОЙЧО - ДАЛАВЕРОПЛЕЙАР , КАК ДА СТАНЕ -КАТО ВСИЧКО Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО - СИРЕЧ,ДОГОВОРЕНО И ИНСТРУКТИРАНО В ОТБОРИТЕ --ТОВА НЕ ВИ Е РУСКОТО ПЪРВЕНСТВО , А Е АВРОПЕСКО !!!