Last news in Fakti

2 Октомври, 2020 17:43 1 427 0

Треньорът на Етър: Поздравявам ЦСКА, чака ни тежък мач срещу тях

  • петков-
  • радост-
  • поздрав-
  • цска-
  • лига европа-
  • етър

"Не знам дали за нас е било по-добре да бият или паднат, но аз наистина се радвам на успеха им", призна Петко Петков

Треньорът на Етър: Поздравявам ЦСКА, чака ни тежък мач срещу тях - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Етър Петко Петков сподели на пресконференция очакванията си за мача срещу ЦСКА.

„Искам първо да поздравя двата български отбора Лудогорец и ЦСКА, които успяха да се класират за групите на Лига Европа, това наистина е голям успех за нашия футбол! Срещаме един от най-добрите отбори в България, имат дълбочина в състава и въпреки мача им с Базел ще извадят боеспособен състав срещу нас. Очаква ни тежък мач, за който ще подходим по най-сериозния начин."

"ЦСКА взе престижна победа и победи класен отбор, редовен участник в групите. Това ще им вдигне настроението, ще дойдат и повече техни фенове. Не знам дали за нас е било по-добре да бият или паднат, но аз наистина се радвам на успеха им. Нас ни чака тежък мач."

"За жалост все още нямам яснота точно на кои играчи ще разчитаме, но това са реалностите. Ще се опитаме да изглеждаме максимално добре. Чужденците имат нужда от адаптация, ние вкарахме двама от тях от летището на терена, което не е правилно. В последния момент ще решавам тяхното участие срещу ЦСКА. Пак ще заявя, че няма да загърбваме школата и в неделя почти сигурно трима юноши от школата ще бъдат титуляри. Много моля да спрат спекулациите по медиите, че сме правели селекция от чужденци. В момента това е единствената възможност да подсилим състава, тъй като всички добри български играчи в момента си имат отбори. Тези чужденци са с изгодни за Етър договори, от които ще имаме занапред дивиденти."

"Във всеки мач даден отбор има своите шансове. За жалост постоянно трябва да коригираме състава и той ще стане ясен чак утре. Но не вдигаме бялото знаме и ще дадем максимума от себе си, за да вземем точки!”


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА