Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 21:25 1 783 0

Милан удари Специя, а Гълъбинов се контузи

  • серия а-
  • милан-
  • специя-
  • 3:0

С два гола за ''росонерите'' се отчете Рафаел Леао

Милан удари Специя, а Гълъбинов се контузи - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Милан победи този на Специя с 3:0 в мач от 3-тия кръг на италианската Серия А.

Българският нападател - Андрей Гълъбинов, започна като титуляр за своя тим, но контузия в 33-тата минута не му позволи да продължи срещата и той бе принудително заменен. Според медиите в Италия, българинът е получил мускулна травма.

"Росонерите" поведоха в резултата чрез Рафаел Леао, който се разписа в 57-мата минута, след като засече центриране от свободен удар от Хакан Чалханоглу.

Милан нанесе своя съкрушителен удар за съперника само в рамките на две минути, като останалите две попадения паднаха в 76-тата и 78-мата минута на мача. Тео Ернандес елиминира съперници и отправи удар от границата на наказателното поле, който се спря в долния десен ъгъл на вратата на Рафаел. Секунди по-късно Франк Кеси засече центриране и прати топката успоредно на голлинията, където Рафаел Леао бе на правилното място и "чукна" топката, за да я вкара във вратата на стража на Специя и да направи резултата 3:0.

Така след три кръга в италианската Серия А, Милан излиза на втора позиция с 9 точки, колкото има и първият Аталанта. С една победа и две загуби до момента, Специя заема 15-тото място в класирането.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА