29 Октомври, 2012 11:41 1 408 0

Бербатов влезе в идеалния отбор на кръга

  • бербатов-
  • димитър-
  • фулъм-
  • идеалния-
  • отбор

Българският нападател Димитър Бербатов попадна в идеалния отбор на две водещи английски медии за отминалия 9-и кръг в Премиършип. Би Би Си и ESPN включиха Бербатов сред най-добрите 11 на кръга.

Бербатов вкара като гост на Рединг, а след срещата се оказа, че е играл повече от едно полувреме със пукнато ребро.

"След като стана най-скъпият трансфер на Юнайтед, пристигайки от Тотнъм за 30 милиона паунда, сега 31-годишният българин играе във Фулъм. Той се разписа веднъж при равенството 3:3 срещу Рединг, но играта на Котиджърс много сериозно зависи от неговото представяне. А неговият гол беше просто класа, не е зле като за футболист с контузия", коментира ESPN.

„Изглежда, че българинът се наслаждава отново на футбола. Не са много играчите, които запазват увереността си на терена след като напуснат Манчестър Юнайтед, но Бербатов изглежда ангажиран в играта така, както не е бил от дните си на Уайт Харт Лейн. Неговият гол беше сензационен. И не само завършващия удар, но и  овладяването на топката в наказателното поле, запазването й от защитника и освобождаването на пространство за стрелба. Ето това е нападател“, пише пък Би Би Си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА