Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 05:15 3 382 2

Собствениците на Манчестър Юнайтед блокирали сделката за Джейдън Санчо

  • уудуърд-
  • манчестър юнайтед-
  • заповед-
  • оферта-
  • глейзър-
  • борусия дортмунд-
  • санчо

Джоел Глейзър наредил на вицепрезидента Ед Уудуърд да не повишава офертата за крилото на Борусия Дортмунд

Собствениците на Манчестър Юнайтед блокирали сделката за Джейдън Санчо - 1
Снимка: БГНЕС

Един от собствениците на Манчестър Юнайтед Джоел Глейзър е блокирал привличането на Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд), твърди "Athletic". Той е казал на вицепрезидента Ед Уудуърд да не повишава офертата за 20-годишния талант, след като предложението на стойност 80 милиона паунда плюс допълнителни бонуси не бе прието от германския клуб.

Уудуърд до последно е лобирал пред шефовете да му позволят да вдигне офертата за Санчо, но Глейзър и останалите членове на борда са преценили, че цената, поставена от Борусия, е нереалистична, особено на фона на финансовата криза, която разтърси сериозно клубовете след пандемията от коронавирус.

Юнайтед бе ударен силно от кризата, като се твърди, че губи по 5 милиона паунда от всеки мач, който се играе без фенове. А по всичко личи, че завръщането на публиката по трибуните в Англия няма да е скоро.

След директивата на Глейзър, Уудуърд е бил оставен с вързани ръце и е нямало как да осъществи сделката, въпреки голямото си желание.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маркуча

    5 1 Отговор
    Е то като в защита са ти Люк Шоу ,Магуайър ,Линдельов ,Рохо каква ще е ползата от Джейдън Санчо.
    Пол Погба 120 млн. трансфер играе с 30-40 %от капацитета си .

    Тотнъм ги разкри брутално . А Оле Гунар е вече близо до изхода. И други такива загуби ще има.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.