8 Октомври, 2020 13:58 2 033 0

Контузията на Гълъбинов е доста тежка

  • гълъбинов-
  • контузия-
  • специя-
  • отсъствие

Българският нападател на Специя има нараняване на сухожилни мускули на проксималния квадрицепс на десния крак

Контузията на Гълъбинов е доста тежка - 1
Снимка: БГНЕС

Все още не е ясно точно колко време ще е нужно на Андрей Гълъбинов да се завърне в игра за своя Специя. Нападателят получи травма по време на мача с Милан на "Меаца" и бе заменен принудително. Вчера той е минал на серия от тестове, които са показали, че има нараняване на сухожилни мускули на проксималния квадрицепс на десния крак.

По-рано вчера се появиха информации, че Гълъбинов може да отсъства от терените около месец. Това обаче не бе потвърдено от Специя. От клуба обявиха, че българинът е започнал индивидуална възстановителна програма, а в близките дни ще мине на допълнителни прегледи, които да покажат как върви възстановяването му и колко време ще бъде извън игра.

Треньорът на Специя Винченцо Италиано със сигурност се надява 31-годишният Гълъбинов да се възстанови възможно най-бързо. Българинът демонстрира прекрасна форма в началните кръгове в Серия "А", като отбеляза 3 гола в първите 3 мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА