Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 17:02 1 791 2

Обраха луксозния дом на Роналдо, докато носи фланелката на Португалия!

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • мадейра-
  • обир-
  • кражба-
  • луксозна къща

Крадецът е влязъл през вратата на гаража, която е била оставена отворена от служител по поддръжката на 7-етажната къща

Обраха луксозния дом на Роналдо, докато носи фланелката на Португалия! - 1
Снимка: БГНЕС

Луксозният дом на футболната звезда Кристиано Роналдо на остров Мадейра е бил обран, съобщава местното издание "Диарио де Нотисиас". Индицентът се е случил в столицата Фуншал в сряда вечерта, когато Роналдо игра за Португалия в контролата срещу Испания завършила при равенство 0:0.

Крадецът е влязъл през вратата на гаража, която е била оставена отворена от служител по поддръжката на 7-етажната къща. Откраднати са лични вещи на футболиста на неуточнена стойност, сред които фланелка на клубния му отбор Ювентус с автографи. Извършителят е идентифициран след преглеждане на записите от видеокамерите. Той е известен на полицията, но все още се издирва и не е арестуван.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъкаааа

    0 0 Отговор
    7-етажната къща. ТОВА НЕ Е КЪЩА,А 7- ЕТАЖЕН БЛОК. Където можеш да настаниш 7 български ,4-членни семейства. Или 16 лилавоцветни такива.
  • 2 сбруя

    0 1 Отговор
    Този глупав крадец ще е някой маниак. За къф дедоф му е тая фанелка? И защо ще краде? Не може ли да си поиска афтограф? Роналдо няма да му откаже.