20 Октомври, 2020 14:59 1 627 2

Ибрахимович ще играе поне до 40-годишна възраст за Милан

  • милан-
  • серия а-
  • златан ибрахимович-
  • футбол

Мениджърът на тима е особено впечатлен от Златан, който вкара и двата гола за успеха над Интер в дербито в събота

Ибрахимович ще играе поне до 40-годишна възраст за Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Милан Стефано Пиоли потвърди, че клубът работи по продължаването на договорите на трите звезди на тима Златан Ибрахимович, Джанлуиджи Донарума и Хакан Чалханоолу.

Контрактите и на тримата изтичат в края на сезона. Мениджърът на тима е особено впечатлен от Златан, който вкара и двата гола за успеха над Интер в дербито в събота. "Много е важно за Милан да има футболист като него. Опитваме се да извлечем максимума от всекиго", добави Пиоли.

Ако Ибра и Милан се разберат за нов договор, той ще е част от "росонерите" и когато навърши 40 години, което наистина ще бъде впечатляващо.

Джиджи Донарума пък може и да не се разбере с клуба за нов контракт, защото според много медии в Италия неговото желание е да се присъедини към Ювентус догодина. Ако не преподпише с миланският гранд до тази зима, това означава, че Донарума ще може да подсили "бианконерите" като свободен агент другото лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майстор

    2 0 Отговор
    Ако ще и до 60 години да играе.
  • 2 миш

    1 0 Отговор
    Ако,дойде после в нашето първенство ,ще е играч на годината на 60 години,кво му пречи.