23 Октомври, 2020 19:35 2 217 0

Бивш футболист на Челси с тежки обвинения към Моуриньо

  • андре шурле-
  • челси-
  • жозе моуриньо

Той е брутален. Винаги съм се питал защо ми причинява тези неща, защо се държи така с мен и с останалите", заяви Андре Шюрле

Бивш футболист на Челси с тежки обвинения към Моуриньо - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Андре Шюрле разказа подробности за престоя си в Челси и взаимоотношенията си с тогавашния мениджър на "сините" - Жозе Моуриньо. Бившият германски национал разкри, че не се е чувствал комфортно под негово ръководство.

"Той е брутален. Винаги съм се питал защо ми причинява тези неща, защо се държи така с мен и с останалите", заяви 29-годишният бивш футболист, който преди няколко месеца сложи край на кариерата си, цитиран от Гонг.

"Връщайки лентата, осъзнавам какво точно е искал, но тогава не го разбирах, струваше ми се твърде напрягащо за психиката ми. Често се случваше да започвам от първата минута и след това да ме сменя на почивката. На следващия мач въобще не бях в групата и гледах отстрани. Не го разбирах, загубих вярата в себе си. Егото ми бе накърнено'', заяви Шюрле.

"Започнах да се чудя какво точно му минава през ума. Понякога по време на тренировка, имах чувството, че наблюдава само мен", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА