Last news in Fakti

26 Октомври, 2020 16:13 1 604 0

Италианският спортен министър: Прокуратурата ще докаже вината на Роналдо

  • роналдо-
  • прокуратура-
  • разследване-
  • ювентус-
  • спадафора

"Вирусът ни научи, че никой човек не прави изключение", заяви Винченцо Спадафора

Италианският спортен министър: Прокуратурата ще докаже вината на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският спортен министър Винченцо Спадафора за пореден път атакува Кристиано Роналдо за решението му да се завърне в Торино, въпреки че е дал положителен тест за коронавирус, докато е в лагера на националния отбор на Португалия.

Спадафора бе категоричен, че нападателят на Ювентус не е спазил стриктния здравен протокол и е решил да се завърне в Италия, преди да се допита до здравните власти в страната. Откакто е в Торино, португалецът е под карантина в дома си.

Малко след това Роналдо отговори на нападката в Instagram и отрече да е нарушавал по какъвто и да е начин здравните разпоредби.

След като Спадафора заяви, че няма повече да говори по темата, в неделя той отново повдигна въпроса в интервю пред Rai Tre и скандалът с Роналдо изглежда добива по-големи размери.

„Кристиано не подходи с уважение към протокола. Федералната Прокуратура вече започна разследване, за да го докаже“, разкри спортният министър на Италия.

„Вирусът ни научи, че никой човек не прави изключение. В крайна сметка единственото решение на проблема е да си останем вкъщи“, добави Спадафора.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА