Last news in Fakti

27 Октомври, 2020 01:00 1 561 0

Реал Мадрид ще предложи нов договор на Серхио Рамос

  • рамос-
  • реал мадрид-
  • предложение-
  • срок-
  • договор

Контрактът ще бъде за една година

Реал Мадрид ще предложи нов договор на Серхио Рамос - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид ще се опита да продължи договора на капитана Серхио Рамос за една година, твърди As. Актуалното споразумение изтича през юни 2021 година, а евентуалното продължаване би било до 2022-а. Ако всичко е както трябва, двете страни ще седнат на масата и ще подпишат споразумението в края на календарната година. Но все още има и вариант догодина през лятото Рамос да напусне като свободен агент.

Изданието твърди, че Рамос е направил няколко отстъпки в предложението и е готов на компромиси, за да продължи да играе за тима. Той пристигна на "Сантиаго Бернабеу" през 2005-а година и до момента е записал 460 мача със 72 отбелязани гола. Кариерата му е украсена с 22 трофея на клубно ниво и три на национално.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА