Last news in Fakti

30 Октомври, 2020 19:02 1 891 9

ЦСКА 1948 успя да направи обрат срещу Черно море

  • черно море-
  • обрат-
  • камбуров-
  • курьор-
  • цска 1948-
  • дузпа-
  • иванов

"Червените" спечелиха с 2:1, Камбуров пак бележи

ЦСКА 1948 успя да направи обрат срещу Черно море - 1
Снимка: fakti.bg

ЦСКА 1948 победи Черно море с 2:1, с което си осигури първи три точки като гост в елита. "Моряците“ поведоха в резултата в 21-ата минута с гол на Матиас Курьор, но „червените“ успяха да направят пълен обрат. Попаденията за успеха на новака в елита бяха дело на Галин Иванов, който вкара в 29-ата минута и Мартин Камбуров, който се разписа от дузпа в 63-ата и вече е на осем гола от рекорда от 253 попадения на Петър Жеков.

След успеха ЦСКА 1948 се намира на третото място във временното класиране с 19 точки, а Черно море остава шести с 14.

В 7-ата минута Курьор опита успореден пас вдясно за Иса, но Димитър Пиргов предотврати опасността пред вратата на Даниел Наумов.

В 21-ата минута Черно море излезе напред в резултата. Родриго центрира отдясно в наказателното поле, където голмайсторът на варненци Матиас Курьор вкара топката във вратата на Дани Наумов с глава.

Само 8 минути по-късно обаче Галин Иванов върна ЦСКА 1948 в мача. Васил Шопов върна към Иванов почти от аутлинията, а бившият играч на Славия матира Дюлгеров от около 11 метра.

В 31-ата минута удар на Стефан Велев от границата на наказателното поле срещна коляното на Шопов, а след това и ръката му. Топката стигна до Андраде, който също шутира, но покрай вратата. "Моряците" поискаха дузпа, но такава не бе отсъдена. Пет минути преди края на първата част Галин Иванов падна в наказателното поле и получи жълт картон за симулация.

Минута преди края на редовното време на първата част Александър Александров намери със страхотен пас Мартин Камбуров, но голаджията пропусна да се разпише с глава.

В 60-ата минута Исмаил Иса нанесе удар, който Шопов изби от голлинията.

Малко по-късно ЦСКА 1948 получи право да изпълни дузпа, след като Виктор Попов задържа Галин Иванов. Зад топката, разбира се, застана Мартин Камбуров, който вкара 245-ия си гол в елита.

В 85-ата минута Родриго Вилела стреля с глава право в ръцете на Даниел Наумов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Заклет Левскар

    7 3 Отговор
    Ние се смеем, ама и двете ЦСКА са в първата шестица, а ние сме във втората

    Коментиран от #4

  • 3 Бате Боби

    5 2 Отговор
    Незнам ама Илиан Илиев като свали гащите, хубаво се хвана и за палците. Продажници 😂

    Коментиран от #5

  • 4 Бай Стою касапина

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Заклет Левскар":

    Абе да ти кажа прав си. Ама това го кажи на оня дето повтаря като папагал едно и също.

    Коментиран от #7

  • 5 Фена

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бате Боби":

    че те ЧМ са си слабаци, по слаб от тоя отбор на ЧМ несъм виждал, а ония са събрани все дърти хитреци, знаят как да симулират и как да излъжат един безидеен отбор със слаб треньор ....
  • 6 Дядо Ванчо

    2 0 Отговор
    Успя да направи обрат с измислена дузпа.Числото да целува на рефера....краката.
  • 7 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Стою касапина":

    А бе и аз да ти кажа може и да сме на последно място но нашия отбор съществува.Сираков каза трябва да спасим отбора и да си платим задълженията, а не като вас пред УЕФА сте Литекс а у нас ЦСКА и още ще ви съдят във ФИФА

    Коментиран от #8

  • 8 Бай Стою касапина

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Ами айде, плащайте ги. Кога ще стане това? Щото с тия задължения отдавна трябваше сте в селските групи като Локо София и ЦСКАто. Обаче все още ви крепят. Само че няма да е за дълго. Това знаеш ли го? А?

    Коментиран от #9

  • 9 Левски 1914

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Стою касапина":

    Според мен трябва да има наказания за тези дето докараха Левски и Цска до това положение .Да проверят кои са подписвали договори и те да плащат ако не в затвора.