3 Ноември, 2020 18:44 1 481 1

В Левски се опитват по всякакъв начин да излекуват Юруков и Паулиньо

  • паулиньо-
  • възстановяване-
  • треньори-
  • левски-
  • локомотив пловдив-
  • юруков

Треньорите на "сините" се надяват двамата да са на разположение за мача с Локомотив Пловдив

В Левски се опитват по всякакъв начин да излекуват Юруков и Паулиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Без минута почивка върви възстановяването на Илия Юруков и Паулиньо. На „Герена” се надяват, че двамата ще бъдат на разположение на треньорите за домакинството на Локомотив (Пловдив), съобщава „Мач Телеграф“.

Те бяха и вчера на клубната база, за да се готвят заедно с играчите, които не пътуваха до Разград. Юруков има проблем с адукторите, който се е появил отново в мачовете му за младежкия национален отбор.

Смята се, че той е по-сигурен от Паулиньо за събота. Бразилецът има травма в глезена, която се появи в последните минути на загубата от Черно море на „Герена”.

Засега не е ясно какво ще се случи и със Симеон Славчев. Бившият национал отново е в ръцете на рехабилитаторите, след като се оплака от стара травма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    1 0 Отговор
    Абе какви са тия постоянни контузии, уж на най добрите.Специално за Славчев,ами той освен големите му приказки,нищо не е изпълнил,дори напротив,от как е в Левски все е контузеня Левски се набута с него,освен заплата,която му плаща 1 год. .без да играе,плаща му и докторските